Emma Lindgren

Senaste inläggen

Av Emma - 19 oktober 2011 23:19

Detta har vare en jobbig dag, tackar gudarna för att jag har världens snällaste dotter.Medicinen jag fick igår gör MIG riktigt illamående nästan så de är värre än själva lunginflammationen. Så är riktigt tacksam över att trollet har varit super snäll idag. Men nu ska jag försöka sova så jag kan lyckas komma upp ur sängen i morgon när Trollet vaknar... Hoppas att hon är lika snäll med mamma imorgon.

ANNONS
Av Emma - 18 oktober 2011 18:00

ja då har man åkt på lunginflammation, så där lagom roligt när man har ett litet troll att ta hand om. Typiskt att man går och får lunginflammation samma vecka som jocke jobbar natt men men..

jocke har i alla fall hjälpt till jätte mycket idag den lilla stund han vare vaken har han hunnit: dammsuit, plockat i och ur diskmaskinen, badat trollet, lagat mat och hält upp ett varmt och härligt bad till mig<3 <3 <3

han är så gullig...


ne nu ska jag å celine krypa ner under täcket och se på nalle puh

ANNONS
Av Emma - 17 oktober 2011 19:56

Idag har vi haft pysseldag, först köpte jag nån gummilera som man kunde göra leksaker av, han göra en ko till celine innan hon hade blandat alla färger. men ska köpa lite till och göra lite olika djur till henne tänkte jag..

sen har Celine fått måla en tavla, måste ju få henne intreserad av å pyssla så hon kan pyssla med mamma...


Har i alla fall fått tillbaka febern och hostan är inte ett dug bättre, så i morgon ringer jag nog till vårdcentralen och ser om jag kan få nån hostmedicin om de fins nån man får äta när man är gravid..


       

Av Emma - 17 oktober 2011 09:20

Denna förkylning verkar då aldrig vilja ge sig, Celine har haft hosta i en evighet, och min hosta vill inte ge sig heller. Men i helgen har jag kännt mig riktigt bra förutom den förbannade hostan, men idag känns de som allt kommit tillbaka..


Ne nu ska Jag och Celine mysa lite farmför nalle puh innan de är dax att gå ut å få lite frisk luft.

Av Emma - 16 oktober 2011 22:38

jobbade fredag till lördag sen blev vi bjuden på mat hos celines farfar på lördag, skönt och bli bortbjuden när man har jobbat ett dygn. Sen idag fick jag å Celine mat hoss mamma och pappa medans jocke jobbade:P så har bleve mycke god mat i helgen.. Celine var så trött nu när vi kom hem från mamma och pappa att hon inte ens orkade hålla i vällingflaskan, mammas lillhjärta<3<3<3


ne man kanske ska ta å gå å lägga sig, så man kommer upp i morgon också..

Av Emma - 14 oktober 2011 10:21

Celine och jag har nyss vare och hämtat ut  lite kläder, Celines kläder var jätte fina men mina var för stor så blir till att skicka tillbaka..


I eftermiddag blir det jobb, så celine ska få vara på dagiss å leka med barna en liten stund. och innan dess tänkte jag städa och tvätta lite så bäst man börjar här, en himla massa disk sen igår med som behöver tas hand om..

Av Emma - 13 oktober 2011 22:14

Nyss vare och lämnat tillbaka släpvagnen vi lånat av momma och moffa och där bjöds de på fika. Celine tyckte de var toppen så hon fick busa med frasse och sigge.. sen när vi kom hem så vek vi en himla massa tvätt. Det värsta med att ha tvättstugan nere i källaren är att den rena tvätten ofta blir kvar där nere..

ne nu är de dax att krama kudden i morgon blir det till å jobba :)

Av Emma - 13 oktober 2011 09:33

Oj vad dåligt skrivet det har bleve här.. Ska försöka bättra mig, men sommaren har varit full av jobb och utflykter. Sen har jag inte mått så bra i sommar. Veckan förre medsommar fick vi veta att Celine skulle bli storasyster och söndan efter midsommar började illamåendet som höll i sig 24 h om dagen näst in till hela sommaren.. Men nu mår jag bättre och de är inte lika mycket jobb så nu ska jag väll kunna uppdatera lite oftare..


I alla fall så är lilla knodden beräknad den 23 februari 2012, så då blir de full fart här hemma.

Celine växer så det knakar och lär sig nya saker varje dag, för tillfälet jobbar hon på att lära sig vad alla disneys alla teknade figurer heter...


Vi har även äntligen komme igång med nya badrummet, yit har dragit avlopp och vatten ledningar så nu är de bara å börja med allt annat som ska göras..


ne nu ska vi gå ut å få lite frisk luft...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se