Emma Lindgren

Senaste inläggen

Av Emma - 3 december 2011 11:14

Har vare dålig på att skriva igen, men har inte haft någon ork eller tid.

Här har det inte hänt så jätte mycket, vi har gjort jul och pysslat och haft oss. Celine längtar tills tomten kommer "tomten komma snart" som han säger. Hon har börjat bilda meningar mer och mer för varje dag.


Natten mot fredag så fick jag en blödning, jag tänkte  attde är väl normalt, men jag ringde förlossningen för säkerhets skull. Och de ville att vi skulle komma in på en gång så de var bara å klä på oss och fara det. Och när vi kom dit förstod jag att de var nog inte så normalt. Det gjorde alla möjliga undersökningar och tester, men kunde inte komma fram till en rimlig anledning till blödningen. Men de verkade som de oroade sig för att vår lilla knodd skulle vilja komma ut redan nu, men efter alla tester så kunde de inte se några täcken på det.

Celine som också fick följa var så duktig och skötte sig exemplariskt, tror hon charmade alla där:)...


Ne detta går inte nu ska jag städa upp lite här tänkte jag, har precis rensat Celines leklåda här nere och gått upp med säkert 2/3 av allt. Känns lite onödigt att har 15 nallar här nere som bara ligger där för man kan ju vilja leka med dem nån gång..ANNONS
Av Emma - 17 november 2011 07:09

här har de vara dött några dagar, men har haft fullt upp med julklapps planerande och handlande...

Celine ligger och äter ninni "välling" och vill helst somna om, stakasr liten, men när beben kommer då får hon i alla fall sova så länge hon vill. Hon tycker det är jätte roligt på dagis men hon föredrar nog sovmorgon som de värkar, men hon måste ju gå nån gång i veckan i alla fall så hon är van till när man får jobba vilket det fakist blev mycket av denna månaden, så december lönen blir nog rätt bra ändå..

ne nu ska väl vi ta och göra oss i ordning för sista dagen på dagis för denna veckan. I morgon blir det mys hela förmiddagen, för både jag och jocke jobbar natt så Celine ska sussa hos farmor:)..

ANNONS
Av Emma - 3 november 2011 15:15

Igår kväll satt vi och tittade på kalla fakta jag och Jocke, och det var inte alls ett roligt inslag.

Det handlade om olyckor på förskolan, tyckte dock att det la för mycket fokus på vad personalen gör fel.

Vist finns det det garanterat personal på landets förskolor som inte borde jobba med barn, med jag tror stenhårt på att i det stora hela ligger lösningen i mindre barngrupper och mer personal. Vilket inte lär ske, det dröjer nog inte länge fören de ökar barngrupperna ändå mer och samtidigt drar ner ändå mer på personalstyrkan. 


Sen idag tittade jag på gårdagens avsnitt av uppdrag granskning på svtplay, och det gjorde mig oerhört upprörd de med. Det är konstigt i att i vissa fall är socialen jävligt snabb på att omhänderta barn och då kanske på helt falska grunder. Men i andra fall då barnen verkligen far illa då gör de tamme fan ingenting.

Av Emma - 1 november 2011 15:49

Idag har mitt troll vare på dagis, var ett tag sen nu då både hon och jag varit sjuk. Jag och idag gick och hämtade henne sen, och de kändes. Har ju inte kunnat gått nått medans jag haft lunginflammation. Men idag fick jag känna på hur illa foglossningen har blivit. När jag väntade Celine så trodde jag inte man kunde har så mycket värre foglossning än jag hade då men ack så fel jag hade. Denne gången är de 7 resor värre. Men ida måste ju få sin motion och  jag tror inte att de blir bättre av att inte röra på sig snarare tvärt om, även då varje steg är en plåga så har man nog igen det sen..


Har i alla fall nyss slagit in lite julklappar till trollungen, 8 st har vi lyckats få ihop. Nu är det bara å planera ett besök till birsta för att handla massa mera:).. Ne nu ska vi fara å hämta ut ett paket, var en tröja som var förstor sist jag beställde kläder så nu hoppas vi på att denna är mindre..:)

Av Emma - 29 oktober 2011 20:02

Ja nu i slutet på veckan har det inte blivit så mycket skrivit...

I onsdags så var de en ganska så lugn dag hänte inte så jätte mycket. I torsdags så åkte vi till birsta för att Celine skulle få leka lite på drakborgen då hon mest vare hemma de senaste veckerna då både hon och jag har vare sjuk. Hon hade jätte kul i alla fall, ville inte alls gå där ifrån efter 2½ h. Sen for vi och köpte en ny garderob till sovrummet då Celine har fått våran. Efter de så skulle Celine hälsa på på poppas jobb.

Igår var det jobb som stod på schemat och eftersom jocke ville åka till sundsvall och lyssna på apostasy så fick Celine sova hos farmor så de fick ha lite fredags mys.De verkar ha haft jätte mysigt.

Denna dagen har det inte hunnits med så mycket då jag jobbade till 16:00 sen så var de till att skjusa jocke på jobbet sedan hämta Celine hos farmor bitten och sen hämta ida hos mamma och pappa...


 

                 

Av Emma - 25 oktober 2011 22:44

Igår var celine på vårdcentralen och hon var så duktig, hon sa inte ett ljud när de stack henne i fingret hon bara studerade vad de gjorde. men de var ingen infektion så de var ju skönt bara en förkylning som måste väntas ut..


Idag var jag och mamma och fundade på öppnis bytardag. hittade två overaller till celine en didrikson och en name it, en massa vinterskor och en massa kläder till både Celine och bebben.

Sen for vi hem och hämtade Celine och for vidare till härnösand för att kolla in ica maxi. så har vare en rolig dag. Men det känns att kroppen inte är i toppform så nu tänkte jag gå och lägga mig och hoppas på att man är ändå lite piggare i morgon i alla fall i förkylningen foglossningen lär ju inte bli bättre snarare sämre men de är de såklart värt....

Av Emma - 23 oktober 2011 17:37

Humm börjar bli lite less på denna lunginflammation igår kändes det som de var påväg åt rätt håll, men idag är de inte alls bra. Och Celine är inte heller pigg i morgon blir det vårdcentralen för henne, nu har hon haft feber från och till så länge så nu får dom allt kolla om hon behöver nå pencelin eller om de bara är en riktigt envis förkylning.


I morgon är det föräldramöte på dagis och på tis är det bytar dag på öppnis så då måste man ju vara hyfsat pigg i alla fall.. Det är ju tur jocke har ledigvecka till veckan så att jag och mamma kan gå på bytardagen öven om Celine är kraslig..

ne nu ska vi se på pettson och findus och äta äpple...

Av Emma - 20 oktober 2011 21:36

idag har varit en bättre dag, är inte alls kry men betydligt bättre än igår. har även börjat sytt lite julgardiner nu ikväll, orkar inte vara på bena just nått men sitta å sy gardiner går rätt bra.. Blir så rastlös av att bra göra ingenting även om jag inte just orkar göra nått...


Celine har varigt lite full i fan idag, hittat på bus och satyg hela dagen, men hon var ju så snäll igår så hon var väll rastlös idag.

Ne nu ska jag sy lite till sen blir det sängen så man kommer upp i morgon med..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se