Emma Lindgren

Senaste inläggen

Av Emma - 5 februari 2012 15:27

helgen har varigt full av tapet dragning, slipning, spackling och målande... håller för närvarandet på att måla allt som ska målas, trappen blir så vit och fin.. Men tror inte det hinns någe mer ikväll då jocke ska åka och jobba snart och nån måste ju underhålla trollet, får fortsätta i morgon eller om jag får celine att sova i tid så kanske jag hinner lite till idag...

Idag var det 20 dagar kvar till bf, känns som tiden går lite snabbare nu när det är fullt upp här. Längtar så efter den lilla krabaten och celine pratar snart inte om nått annat. Hoppas bara att jag får bli klar med trappen försst innan h*n vill titta ut. är ju snart bara golvläggning och tapetsering kvar. och golvet får jocke lägga när han får tid, och tapetsering är ju mammas specialitet så hon får  tapetsera så limmar jag. Vi har vår invana teknik efter att ha tapetserat hela detta hus:)..


ne nu ska vi äta lite mat här innan det blir lite städning, ser ut som ett bombnedslag här vill jag lova..

ANNONS
Av Emma - 2 februari 2012 19:51

Dagen började med ett besök på bmm, och allt såg bra ut med bebben och mig. Celine tyckte de var jätte kul för hon fick lyssna på sitt hjärta efter vi lyssnat på Bebbens. Efter det for vi och handlade lite, sen hem och sov lite hela familjen, vilket behövdes efterEn sömnlös natt. Sen fick jag en rejäl energikick och började slita tapeter i trappen, varFlera månader sen jag köpte tapeter dit men har inte orkat Tage tag i de hela men nu ärDet som jag är hög på nått. I morgon ska jag dra de sista tapeterna sen måla trappen om nu Energin fins kvar i morgon.hoppas på de för skulle va skönt att få de gjort, så de bara är spaklingOch tapetsering kvar. Idag är det hela 3 år sedan vi köpte huset, det här hänt lite sen des vill jag lova. Vårt älskadeLilla hus. Ångrar då inte köpet.... Ne nu ska jag riva lite till sen blir de nog tidig sänggång.

ANNONS
Av Emma - 2 februari 2012 00:32

Ja nu har jag gjort allt för att jag skulle kunna sova i natt, men än så länge ser detMörkt ut. Har bytt lakan i sängen, hållt mig vaken länge för att jag skulle vara riktigtTrött, druckit en läsa mjölk innan jag skulle sova till ock med prövat räkna får menInget tycks funka. Fattar inte var felet sitter, har inte ens specielt ont i ryggen ikvällSå borde ju sova som en stock vid det här laget. Men de verkar som jag få ta å leta fram nåkBok å börja läsa för att stirra upp i taket hela natten känns ju lagom kul.

Av Emma - 1 februari 2012 19:51

mammas sjukling busar med kasper i soffan
Stickat sockor till bebben


 


Celine längtar efter sitt syskon


    

Av Emma - 1 februari 2012 17:51

Trollet har lite feber idag med, men inga andra tecken på att vara sjuk. Hoppas på attDe inte blir nå mer heller. Hon är ju bra rolig vårat troll, idag när hon satt och lekte på golvetI tvrummet så skulle jag sätta mig brevid och kolla vad hon gjorde då säger ungen "slua mammaDu förstör" trollunge.Har inte haft nå förvärkar i natt i alla fall, men kunde inte sova ändå av nån anledning.Har inte kunnat sova nu i eftermiddag heller när jag la mig en stund, fattar inte vart feletSitter vill bara kunna sova. hoppas på en riktigt god sömn i natt istället.

Av Emma - 31 januari 2012 23:02

Mammas lilla troll har haft lite feber idag, inget annat täcken på sjukdom så hoppasPå att de inte blir nått mer. Men hon har varigt frisk så länge nu så skulle inte förvåna migOm hon åker på nått. Hon är så go vårt lilla troll, kommer och slår armarna om en och sägerMamma jag är gooo. Man blir alldeles varm i hjärtat. Nu ska vi äta lite kvällsfika sen blir de nog sängen...

Av Emma - 31 januari 2012 08:34

Vilken jävla natt, började med lite förvärkar under kvällen, så vi gick och la oss.Men de var nog ingen bra idee för jag han bara ligga i max 5 min, så kände jag hur detDrog ihop sig i magen och så fick jag världens värk. Så höll de på i 4 h med ca 7 min mellanrum.Och de var inga små samandragningar, utan de gjorde riktigt jävla ont.Idag blir nog en lugn dag, kanske lite städning bara, är rätt mör efter natten. Sen en massaBus med trollet såklart, Jocke och hon är i full fart nere redan. Jag tror jag ska dra mig en stundTill så man blir lite mer människa och orkar göra nått idag.....

Av Emma - 30 januari 2012 15:46

Idag har vi gjort lite nytta, började med att plocka ihopp all pant och all kälsortering.Sen for vi till tandläkarn med trollet, å hon var så duktig gapade till och med och visade Tänderna fast hon inte behövde. Sen for vi och handla, planta och slängde allKällsortering. Efter de så va det bilens tur, tvättning och dammsugning av den på ok.Men sen så for vi hem och jag och celine slocknade i två och en halv timme, Blev rätt mör i ryggen och bäckenet så skönt å få vila en stund.Vaknade i morse av världens senadrag som vägrade att släppa, till slut vaknade JockeAv mitt klagande och började massera benet tills de släppte. De måste fan ha vare deVärsta senadraget i världshistorien, kan fortfarande inte gå riktigt på benet. Länktar så efter lilla bebben, och celine med. Länktar tills hon får träffa Sitt lilla/lille syskonSka bli kul att se hur hon reagerar. Har packat skötväskan med kläder som ska med på bbOch som vanligt kunde jag inte bestäma mig så har plockat med på tok för mycket. Min väska står fortfarande opackad vilket Jocke inte är över lycklig över men de är ju ett tag kvar,Om man inte ska lyssna på mamma och svärmor som tror bebben kommer tidigare änberäknar.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se