Emma Lindgren

Senaste inläggen

Av Emma - 6 mars 2012 19:23

 


Nu har äntligen våran Charlie tittat ut, den 29 februari kl 06:57 titta de han ut.. Han var 50cm och vägde 3675g


Det började med att vi åkte in på förlossningen runt 8 på kvällen den 28 efter att ha haft värkar hela dagen. Men när vi kom ditt så var jag nästan inge öppen alls och värkarns hade näst intill slutat så vi fick välja om vi ville åka hem eller stanna över natten. Så vi stannade då klockan var rätt mycket vid de laget. Då kändes det rätt hopplöst kändes som han inte skulle titta ut de närmaste dagarna, men de var tur vi stannade. För de tog inte lång tid fören värkarna kom tillbaka och blev starkare så fick hjälp att sova några timmar och efter det gick det snabbt... i journalen står det 06:56 kryastvärkar börjar och 06:57 är han född...


 


Det går jätte bra med Celine i alla fall har inte märkt av någon avundsjuka än, hon går runt och tallar om för alla att hon är storasyster. Hon är så söt mitt lilla troll, och duktig hon hjälper till att bytta blöja och ska vara med hela tiden<3



Minna små troll dom är ju bara så söta<3 

ANNONS
Av Emma - 20 februari 2012 15:09

helgen har varigt fylld med tapetsering. mamma och jag började i lördags och jag hängde de sista tapeterna i morse, så har varigt fullt upp. är lite kvar man de får mamma komma och hjälpa mig med då hon är duktigare än vad jag är.. Sen har pappa och jocke hållt på inne på toan med, Celine hon har sprungit i mellan och hjälpt till. Hon har varigt så himla duktig och snäll denna helg.


Dagen började med tapetsering, sen gick jag, celine och ida ut och åkte lite pulka i solen. Sen in och storstäda hela huset. Bytt lakan, dammtorkat, dammsugat, torkat golven och plockat undan allt skräp sen vi tapetserade. de ändå som är kvar är toan men det orkar jag inte idag. Jag tror bestämt att jag nu ska ta de lite lungt och ladda inför kommande förlossning, så man inte är helt slut när den lille/a vill titta ut..


Det enda som är kvar nu är att lägga golv i lilla hallen upp men det får vänta tills bebben är här vill jag lova, orkar inte med nått nytt projekt nu innan. Så nu ska jag och celine bara leka, mysa och busa hela dagarna fram tills bebben väljer att titta ut. Är ju bf på tor så får se om vi får gå över tiden denna gången med eller om den vill titta ut innan. Med celine gick vi över 5 dagar men jag hoppas verkligen att vi slipper gå över denna gång...


ne nu ska vi gå å bygga med lite playdoo..

ANNONS
Av Emma - 17 februari 2012 17:55

Idag har varigt en lugn dag, vi har mest bara tage det lungt. nu ikväll blir det slipning för hela slanten, det blir vår fredagsmys idag..  Men celine tycker i alla fall att de är jätte kul å hjälpa till. Min lilla skatt som har blivit så stor, tänk att hon är två år och ska bli storasyster vilken dag som hälst nu.. hon har så roliga kommentarer idag satt hon och busade med ida och jag gick ditt och så nått minns inte vad och då säger hon "tyst mamma du stör" sötungen börjar bli stor.. Hon är och kommer alltid vara vårt lilla troll..


Jag har i alla fall listat ut att dåligt tålamod och graviditet inte går så bra ihop, och ni som känner mig väl

vet nog vid detta lag att jag har det sämsta tålamodet som existerar. Jag hatar att vänta å vill att allt ska ske på en gång, så nu får denna lilla bebis ta och komma snart innan jag tjatar av öronen på min kära sambo. han har det nog inte så lätt alla gånger den stakaren....


ne nu blir det matlagning.

Av Emma - 16 februari 2012 21:58

ja då var det en vecka kvar då till bf, men de gör inget om den lilla krabaten ville komma nu då jag har haft sån jävla huvudvärk den senaste veckan. Vilket troligtvis beror på att blodtrycket är lite högt. Ryggvärken kan jag leva med men denna huvudvärk gör mig tokig, känns som ögonen ska hoppa ut.. Va i alla fall till barnmorskan idag och allt såg bra ut, förutom blodtrycket som innan har varigt jätte bra. Men de vart betydligt bättre när jag låg ner så nu är det mycket vill som står på schemat... 

Celine är pigg och kry i alla fall och håller alla tummar och tår för att hon får vara pigg tills bebben kommer, de gå ju mycket förkylningar och annat så är glad att hon inte är på dagis nu.. Skönt att få ha henne hemma..


Ne nu är det jag som ska gå å krama kudden och hoppas på att vakna utan huvudvärk i morgon, tvivlar dock på det..

Av Emma - 14 februari 2012 08:28

Vilken mördar natt, började med att jag hade lite molvärk hela kvällen. Sen när ja gick och la mig somnade jag ganska direkt, men de blev inte långvarigt.Vaknade av världens förvärkar, som strålade långt ner i bena. Låg ett bra tag och tillslutMåste jag ha lyckats somna, men då har jag drömmt att jag haft väkar istället. Helsjukt Kan jag lova att det var. Och jag har säkert vaknat 20 gånger under natten av en massa olikaAnledningar. Nu får denna lilla krabbat ta och titta ut snart, gärna NU eller ja om några timmarFör nu är dr jag som ska vila en stund

Av Emma - 9 februari 2012 08:09

Ja idag blir nog bara em lugn hemma dag, då jag inte känner mig riktigt pigg idag heller. trycket i huvudet vill inte alls ge med sig. Idag är det 14 dagar kvar till bf, så nu kan bli när som helst, gärna nu om jag fick bestämma men de får jag ju som sagt inte..

Mitt lilla troll ligger och äter välling och tittar på de 101 dalmatinerna, så jag passar på att skriva lite. Jocke jobbar ju natt denna veckan såhan sover ju in på eftermiddagem, sen när han väll kliver upp är de snart dax att fara och jobba igen. Tycker inte om dessa nattveckor tur att det bara är en vecka i månaden. Å det är helt klart värt de med tanke på att han är ledig varannan vecka..

Ne man kanske ska göra sig lite gröt så man vaknar till liv här, Celine vill nog de med. Gröt är ju trots allt det bästa hon vet, förutom välling då.

Av Emma - 8 februari 2012 14:53

Ida har vi varre på ögonmottagningen i sollefteå för att kolla trollets ögon, och hon hade jätte bra syn på bägge ögonen och ingen skelning alls vad läkaren kunde se... Skönt att vi blir kallad vaje år då de ögonoperationer påde på min och jockes sida.. Celine var så duktig mamma blev jätte stolt, det kunde göra alla tester och det var tydligt ovanligt att så små barn gick med på det. Läkarn vart imponerad och mamma jätte stolt över sitt troll..


Är inte riktigt pigg, har ett himla tryck i huvudet och igår hade jag även feber. känns inge roligt att bli sjuk så här nära förlossningen, men det är som det är.. I natt hade jag jätte ont i magen och bäckenet, börjar bli rätt less nu. Känns som allt stanat upp och man bara går och väntar, ingen insperation eller energi till något. Hoppas h*n vill komma ut snart, så vi får träffa vår nya familjejmedlem..

ne nu ska vi ta och äta lite mat innan jocke ska åka och jobba...

Av Emma - 6 februari 2012 15:42


Mammas söttroll uppsnoffsad inför 50årskalas



 

Minna två darlingar, så söta



sötunge



   

namnam semla var inte helt fel



lill trollet hjälper mamma med tapetdragning, men de var roligare att leka med katterna 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se