Emma Lindgren

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2012

20 augusti 2012

Av Emma - 20 augusti 2012 18:59

Dagen har gått ut på att städa och tvätta för mig och klippa gräset för Jocke. Vi åker till Stockholm på totalt kväll för att Celine ska fara och hälsa på Pippi Långstrump "det pratas inte om nått annat" så då vill man ju att de ska vara fint när man kommer hem.

Har även anmält lilleman till babysim så nästa vecka blir det till att bada. Vi hade en himla tur då de egentligen var fullt men de hade fått ett återbud idag så vi kom med :-) . Ska bli spännande å se hur han reagerar, sen ska ju så klart Celine också få bada, de har löst sig så bra att de troligt vis jämt fins nått tillhands som kan bada med Celine medans jag badar med Charlie:) ....

Sen är det matinfo på ons som jag inte har bestämt mig för om jag ska gå på eller inte. Charlie har ju redan börjat äta å har gjort ett bra tag, har inte följt de nya att man ska vänta tills de är sex månader det går inte med detta matmonster...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 26 oktober 2012 07:12

Tänkte ta upp ett ämne som jag gått och  irriterat mig på länge.  Jag har ju valt att ha min dotter hemma medans jag är föräldraledig med minstingen, och för detta har jag blivit både kritiserad och ifrågasatt. detta får mig att undra vart detta ...

Av Emma - 10 oktober 2012 00:17

Den här gången tänker jag inte säga att jag ska bli bättre på att uppdatera här för de kommer troligtvis inte hända. I alla fall så börjar det hända lite inne i badrummet Golvmattan är på plats och även halva väggmattan synd bara att mätta är defekt...

...

Av Emma - 26 september 2012 23:38

Å vad stans arg jag blir. Hoppas jag lugnar ner mig tills i morgon annars kommer någon på kommunhuset få veta att han/hon lever. Första jäkla människa jag får tag i kommer få höra vad jag tycker om att de skickar ut löne beskedet på Internet då min e...

Av Emma - 26 september 2012 16:14

Strax före kl elva idag tog sig Celine om halsen och började skrika som om någon kört en kniv i hon. Efter att hon skrikit konstant i 10 mig n ringde jag vårdcentralen där vi fick en tid kvart över två. Samma stund som jag la på kom Jocke hem på lunc...

Av Emma - 26 september 2012 04:14

Har vare dålig på att skriva igen.. men kan inte sova så tänkte skriva några rader. Celine har för för andra gången sen hon slutade med blöja kissat i sängen så här nyss skrubbat och haft mig. Så sen bli det åt ta fram textilvård maskinen klart hon s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se