Emma Lindgren

Direktlänk till inlägg 18 mars 2012

18 mars 2012

Av Emma - 18 mars 2012 19:56

igår for vi och pimplade en sväng hela familjen, Celine tyckte det var jätte kul hälst för att hennes bästis Isabelle och hennes familj var med.. synd bara att de började tokblåsa så fort vi kom dit. Sen tog vi årets börsta grillning, så Celine och Isabelle fick leka hela långa dagen, riktigt kul för de små..

Idag har vi bara tagit det lungt mest, Celine och Charlie har badat Celine i badkaret å Charlie i baljan. Det tyckte Celine var jätte kul, skönt att få de badade sammtidigt..


underbara barn gud vad jag älskar dom<3<3<3

Här kommer lite bilder på mina älskade troll


         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 26 oktober 2012 07:12

Tänkte ta upp ett ämne som jag gått och  irriterat mig på länge.  Jag har ju valt att ha min dotter hemma medans jag är föräldraledig med minstingen, och för detta har jag blivit både kritiserad och ifrågasatt. detta får mig att undra vart detta ...

Av Emma - 10 oktober 2012 00:17

Den här gången tänker jag inte säga att jag ska bli bättre på att uppdatera här för de kommer troligtvis inte hända. I alla fall så börjar det hända lite inne i badrummet Golvmattan är på plats och även halva väggmattan synd bara att mätta är defekt...

...

Av Emma - 26 september 2012 23:38

Å vad stans arg jag blir. Hoppas jag lugnar ner mig tills i morgon annars kommer någon på kommunhuset få veta att han/hon lever. Första jäkla människa jag får tag i kommer få höra vad jag tycker om att de skickar ut löne beskedet på Internet då min e...

Av Emma - 26 september 2012 16:14

Strax före kl elva idag tog sig Celine om halsen och började skrika som om någon kört en kniv i hon. Efter att hon skrikit konstant i 10 mig n ringde jag vårdcentralen där vi fick en tid kvart över två. Samma stund som jag la på kom Jocke hem på lunc...

Av Emma - 26 september 2012 04:14

Har vare dålig på att skriva igen.. men kan inte sova så tänkte skriva några rader. Celine har för för andra gången sen hon slutade med blöja kissat i sängen så här nyss skrubbat och haft mig. Så sen bli det åt ta fram textilvård maskinen klart hon s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se