Emma Lindgren

Direktlänk till inlägg 14 mars 2012

14 mars 2012

Av Emma - 14 mars 2012 20:19

Igår var vi till sollefteå sjukhus och gjorde ulltraljud på Charlies höfter, och allt såg normalt ut. Läkaren på bb tyckte de knäppte lite i en höft så de var därför de ville dubbelkolla så allt var som det skulle.. Sen kom bvc hit på eftermiddagen, och har når upp i vikt fint, nu väger våran stora grabb 4006g..

Idag har vi vare och storhandlat lite, skönt å komma ut lite även om de bara är på ica, sen tog jag en prommis med trollen och ida lee...

mitt söta stora troll har börjat bytta blöjor på alla dockorna <3 hon är så söt...


Gud vad jag älskar min lilla familj, barnen är absolut det bästa som hänt mig. Och gubben kommer inte alls långt där efter <3.. Finns absolut inget underbarare än när man får se de små liven för första gången <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 26 oktober 2012 07:12

Tänkte ta upp ett ämne som jag gått och  irriterat mig på länge.  Jag har ju valt att ha min dotter hemma medans jag är föräldraledig med minstingen, och för detta har jag blivit både kritiserad och ifrågasatt. detta får mig att undra vart detta ...

Av Emma - 10 oktober 2012 00:17

Den här gången tänker jag inte säga att jag ska bli bättre på att uppdatera här för de kommer troligtvis inte hända. I alla fall så börjar det hända lite inne i badrummet Golvmattan är på plats och även halva väggmattan synd bara att mätta är defekt...

...

Av Emma - 26 september 2012 23:38

Å vad stans arg jag blir. Hoppas jag lugnar ner mig tills i morgon annars kommer någon på kommunhuset få veta att han/hon lever. Första jäkla människa jag får tag i kommer få höra vad jag tycker om att de skickar ut löne beskedet på Internet då min e...

Av Emma - 26 september 2012 16:14

Strax före kl elva idag tog sig Celine om halsen och började skrika som om någon kört en kniv i hon. Efter att hon skrikit konstant i 10 mig n ringde jag vårdcentralen där vi fick en tid kvart över två. Samma stund som jag la på kom Jocke hem på lunc...

Av Emma - 26 september 2012 04:14

Har vare dålig på att skriva igen.. men kan inte sova så tänkte skriva några rader. Celine har för för andra gången sen hon slutade med blöja kissat i sängen så här nyss skrubbat och haft mig. Så sen bli det åt ta fram textilvård maskinen klart hon s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se