Emma Lindgren

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

7 december 2011

Av Emma - 7 december 2011 22:55

Dagen har varit lugn, började med en rejäl sovmorgon för min del, då Jocke var ledig och tog trollet...

Han skulle vara ledig i alla fall men han fick ett extra nattskift och jobbnarkoman som han är så tog han de:)..

Celine var så söt idag, när jag sa att vi skulle åka och handla så började hon klä på sig och när hon tyckte han klätt på sig klart tittade hon på mig och sa "åka handla, köpa banan". söt unge klart hon måste få fara å köpa frukt om hon vill ha det..


ne detta får bli ett kort inlägg för nu är jag dyngtrött och tänkte gå och lägga mig, bjuder på lite bilder istället..


Prövar mommas glasögon


   

Hjälper mamma och pappa att tvätta bilen


 

Prövar bebbens nya babygym, och jag tror de fick godkänt


hehe min söta gubbe

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 26 oktober 2012 07:12

Tänkte ta upp ett ämne som jag gått och  irriterat mig på länge.  Jag har ju valt att ha min dotter hemma medans jag är föräldraledig med minstingen, och för detta har jag blivit både kritiserad och ifrågasatt. detta får mig att undra vart detta ...

Av Emma - 10 oktober 2012 00:17

Den här gången tänker jag inte säga att jag ska bli bättre på att uppdatera här för de kommer troligtvis inte hända. I alla fall så börjar det hända lite inne i badrummet Golvmattan är på plats och även halva väggmattan synd bara att mätta är defekt...

...

Av Emma - 26 september 2012 23:38

Å vad stans arg jag blir. Hoppas jag lugnar ner mig tills i morgon annars kommer någon på kommunhuset få veta att han/hon lever. Första jäkla människa jag får tag i kommer få höra vad jag tycker om att de skickar ut löne beskedet på Internet då min e...

Av Emma - 26 september 2012 16:14

Strax före kl elva idag tog sig Celine om halsen och började skrika som om någon kört en kniv i hon. Efter att hon skrikit konstant i 10 mig n ringde jag vårdcentralen där vi fick en tid kvart över två. Samma stund som jag la på kom Jocke hem på lunc...

Av Emma - 26 september 2012 04:14

Har vare dålig på att skriva igen.. men kan inte sova så tänkte skriva några rader. Celine har för för andra gången sen hon slutade med blöja kissat i sängen så här nyss skrubbat och haft mig. Så sen bli det åt ta fram textilvård maskinen klart hon s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se