Emma Lindgren

Direktlänk till inlägg 3 december 2011

3 december 2011

Av Emma - 3 december 2011 11:14

Har vare dålig på att skriva igen, men har inte haft någon ork eller tid.

Här har det inte hänt så jätte mycket, vi har gjort jul och pysslat och haft oss. Celine längtar tills tomten kommer "tomten komma snart" som han säger. Hon har börjat bilda meningar mer och mer för varje dag.


Natten mot fredag så fick jag en blödning, jag tänkte  attde är väl normalt, men jag ringde förlossningen för säkerhets skull. Och de ville att vi skulle komma in på en gång så de var bara å klä på oss och fara det. Och när vi kom dit förstod jag att de var nog inte så normalt. Det gjorde alla möjliga undersökningar och tester, men kunde inte komma fram till en rimlig anledning till blödningen. Men de verkade som de oroade sig för att vår lilla knodd skulle vilja komma ut redan nu, men efter alla tester så kunde de inte se några täcken på det.

Celine som också fick följa var så duktig och skötte sig exemplariskt, tror hon charmade alla där:)...


Ne detta går inte nu ska jag städa upp lite här tänkte jag, har precis rensat Celines leklåda här nere och gått upp med säkert 2/3 av allt. Känns lite onödigt att har 15 nallar här nere som bara ligger där för man kan ju vilja leka med dem nån gång.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 26 oktober 2012 07:12

Tänkte ta upp ett ämne som jag gått och  irriterat mig på länge.  Jag har ju valt att ha min dotter hemma medans jag är föräldraledig med minstingen, och för detta har jag blivit både kritiserad och ifrågasatt. detta får mig att undra vart detta ...

Av Emma - 10 oktober 2012 00:17

Den här gången tänker jag inte säga att jag ska bli bättre på att uppdatera här för de kommer troligtvis inte hända. I alla fall så börjar det hända lite inne i badrummet Golvmattan är på plats och även halva väggmattan synd bara att mätta är defekt...

...

Av Emma - 26 september 2012 23:38

Å vad stans arg jag blir. Hoppas jag lugnar ner mig tills i morgon annars kommer någon på kommunhuset få veta att han/hon lever. Första jäkla människa jag får tag i kommer få höra vad jag tycker om att de skickar ut löne beskedet på Internet då min e...

Av Emma - 26 september 2012 16:14

Strax före kl elva idag tog sig Celine om halsen och började skrika som om någon kört en kniv i hon. Efter att hon skrikit konstant i 10 mig n ringde jag vårdcentralen där vi fick en tid kvart över två. Samma stund som jag la på kom Jocke hem på lunc...

Av Emma - 26 september 2012 04:14

Har vare dålig på att skriva igen.. men kan inte sova så tänkte skriva några rader. Celine har för för andra gången sen hon slutade med blöja kissat i sängen så här nyss skrubbat och haft mig. Så sen bli det åt ta fram textilvård maskinen klart hon s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se