Emma Lindgren

Alla inlägg under juni 2010

Av Emma - 8 juni 2010 20:12

idag tog jag mamma och celine en tur till sommar stugan för att hälsa på mormor och morfar. riktigt mysigt synd bara tt det var så kallt och blåsigt, men ida badade tassarna i alla fall, bra början i alla fall.. sen efter det här jag kört en stor städning kändes som de behövdes så nu är de rent vill jag lova ska bara torka lite inne på toa så.. i morgon blir det babyträff här hemma, ska bli kul. ne nu ska jag bytta påslakan å dammtorka inne på toan...


bye bye

Av Emma - 7 juni 2010 22:42

nu är alla kort gjorda nu ska de bara läggas på lådan.. blir ett litet dop, känns bäst så. Det är ju celines dag så... kvällen har varigt lugn har mest suttit å tagit de lugn då huvudet har gjort ont hela kvällen.. ne nu ska jag gå å lägga mig snart så man orkar upp i morgon blev ju ingen städning idag då jag har pyslat med korten hela dagen..


 


bye bye

Av Emma - 7 juni 2010 10:48

igår efter att jocke och pappa kommit hem med soffan så for vi till mamma å pappa och grillad, riktigt mysigt.. sen efter maten spelade vi badmington, pinsamt att jag förlorade mot pappa men men. efter det blev det kubb sen var de dags att åka hem å mysa i soffan..

nu sitter jag och kollar på ikeas hemsida på rummsmöbler, är så kär i valnötsmönstrade möbler, och börjar nu bestämma mig för vad jag vill ha här inne, hoppas på att skattepengarna kommer snart så kanske jag kan köpa nån grej så får jag önska mig pengar till när jag fyller år men vill ju köpa nu nu nu nu nu...

ajja på onsdag är de babyträff här hos oss ska bli kul..:D  ne nu ska jag fara in till stan och se om jag hittar en filt til soffan som ida kan ligga på, hon får inte sova direkt på ny soffan så, och de är inte så snyggt med ett lakan:P




bye bye

Av Emma - 6 juni 2010 22:44

idag var jocke å köpte en ny soffa som jag kärat ned mig i, var lite orolig över att skicka jocke å pappa själv å fara å köpa en soffa men den är jätte fin så dom lyckades bra. Jag och Celine kunde inte följa då de skulle låna jockes firmabil och jag tror inte Celine kan åka i den med babyskyddet... i alla fall så ska jag köpa ny tv möbel och nytt rummsbord sen med, ska önska mig pengar när jag fyller år.  kommer bli så snyggt här inne vill jag lova längtas..

Celine växer i alla fall mer och mer för varje dag, hon kommer på nya saker hela tiden<3<3 ne nu ska jag sova för i morgon är de jag som ska städa i ordning..


 


bye bye

Av Emma - 3 juni 2010 19:20

nu var de länge sedan man skrevnått här, men har inte haft tid å lust att skriva den senaste tiden.. har väll inte så stor lust å skriva nu heller men tänkte att jag skulle skriva att jag lever i alla fall..


ne nu har lilltösen vaknat så bäst man går och tar upp henne så hon inte blir ledsen..


bye bye

Skapa flashcards