Emma Lindgren

Alla inlägg under februari 2010

Av Emma - 17 februari 2010 14:19

ja idag är de städning som gäller. håller på dammtorka å greja på, har även duschat lite blommor. märkte att jag måste sätta om några av blommorna snarast..

farmor och farfar var förbi en sväng och hälsade på, å Celine fick jätte fina kläder.. å i morgon kommer mormor, morfar, mamma och pappa hit. tänk att lilltösen blir en månad i morgon, tiden har gått så himla fort.. ne bäst man fortsätter


bye bye

Av Emma - 15 februari 2010 22:14

ja idag blev vår lilla prinsessa 4 veckor.. och vi har hunnit mycket idag, efter vi klivit upp och ätit å så så for vi å köpte hundmat och så for vi på banken för att starta en sparfond åt Celine.. sen när vi kom hem så kom farmorbitten, farbrorjonas och fasterjosefine och hälsade på en stund. sen var de dags för långpromenad och så sen blev de storhandling så hans med rätt mycket idag...



 

älsklingen min <3<3<3

Å prinsessan min, 4 veckor gammal <3<3<3  

<3<3<3


bye bye 

Av Emma - 13 februari 2010 17:37

solen sken idag med så blev en längre tur med barnvagnen idag. innan de så for vi en sväng på dollar å köpte hushållspapper, så Celine fick åka moffas bil då pappa fick skjusa oss då jocke hade bilen på jobbet...

ikväll blir de nog bara till att slappa i soffan, känner mig ganska trött idag. lilltösen våran är vaken rätt mycket på dagarn nu, så roligt å se hur hon växer. hon focuserar blicken mer och mer för varje dag, och hon orkar lyfta huvudet bara mer och mer. hon är så duktig vår lilla tjej..


bye bye

Av Emma - 11 februari 2010 19:13

idag har jag inte hunnit med så mycket då Celine vare vaken stort sätt hela dagen.. sovde en stunde medans vi var ute och gick bara.. har fått gett henne lite ersättning nu då hon inte blev nöjd av å amma. Känns inge roligt att redan nu ha för lite mjölk men vad ska man göra... ne nu ska jag ta tag i disken..


bye bye

Av Emma - 10 februari 2010 14:49

Var som jag trodde Celine sovde 7h inatt som hon brukar göra. Så nu ska jag börja ge henne lite baby semp på kvällen så jag vet att hon är mätt i magen innan jag lägger henne..

Idag ska vi i alla fall städa om jocke kommer hem snart. jag har börjat, men tänkte att jocke kan dammsuga medans jag lagar mat. De står korvstråganoff på schemat idag. 

Jag, Ida och Celene har just vare ute å gått i solen, riktigt skönt var de vill jag lova, så nu ligger lill tösen och sover i vagnen... 


 

Tog fram baby gymmet igår, Celine börjar focusera blicken så

pass bra nu så tänkte de skulle vara roligare för henne att

ligga å titta på nått medans jag grejar på..

Och de verkade var populärt...


bye bye

Av Emma - 9 februari 2010 23:02

Ja, prövade nyss å ge prinsessan lite ersättning efter att hon hade ammat för å se om hon var mätt. å de var hon då inte hälde i sig 50 ml fast hon nyss ammat, så får se om hon sover bättre i natt. Hon har nämligen inte sove nå bra de senaste två nätterna, kan ju vara för att hon inte fick i sig så mycke som hon behövde. vi får väll se i natt...


Å min lilla älskling klarade teorin på jägarexamen idag så nu är de bara skjutningen kvar då.. skönt att den jobbiga bitten är klar i alla fall, skjutning är ju bara roligt så de tror jag inte han tycker är jobbigt..


ne nu ska jag gå å sussa, måste ju passa på å ta vara på varje timme man får sova på natten. ända tills två dagar sen hr hon sove ca 7h per natt men nu har hon inte alls sove bra så håller tummarna för att man får sova lite i natt i alla fall..


bye bye

Av Emma - 9 februari 2010 19:22

ja gjorde om lite grana här, blev inte så mycket förändring men lite nyare i alla fall. sitter och väntar på att jocke ska komma hem från jägarexamen och på att Celine ska vakna. de är bad dags för henne idag så... har även gjort en sockerkaka idag, blev så sugen. skulle behöva baka lite mer ficka bröd med då de är helt tomt här, men har haft ganska fullt upp med lill tösen våran, till vecka jobbar nog inte jocke lika mycket så då kanske man kan passa på..


bye bye

Av Emma - 9 februari 2010 17:00

ja igår vart vår lilla tös tre veckor.. tänk vad tiden kan gå fort, fattar inte känns fortfarande som om vi nyss kom hem från bb.

Idag har vi vare ute å gott, inte lika skönt som igår när solen sken men härligt med frisk luft. måste ringa banken åsså för att starta ett sparkonto åt sötnosen..

sen har jag suttit och försökt planera lite inför dopet, hoppas klänningen är så pass stor att vi kan vänta till våren, vill ju att hon ska ha min dopklänning då min älskade mamma har sytt sen.. ne nu ska jag ta å plocka undan lite medans Celine sover..


 


bye bye

Skapa flashcards