Emma Lindgren

Alla inlägg under januari 2010

Av Emma - 10 januari 2010 10:51

ja detta var då andra natten helt utan sömn, börjar bli lite smått less vill jag lova. de är ju inte presic som jag lär få sova överdrivet mycket när den lilla kommit så man borde ju kunna få sova innan men inte då.. Igår var de bara att åka till förlossningen igen då jag fick så ont under bröstkorgen när jag andades, så de ville dubbelkolla så de inte var någon havandeskapsförgiftning på ge. men allt såg toppen ut så.. De är bara tre dagar kvar nu tills de är beräknat, får väll se om de blir tidigare eller senare. har haft en känsla om att de skulle bli tidigare, men nu tror jag att vi får gå över tiden så vi får väl se.. ne nu ska jag gå å stoppa nått i magen..



bye bye

Av Emma - 6 januari 2010 23:20

nu vill jag att våran lilla plutt ska ta å titta ut.. längtas så jag tror jag spricker...


 1    2    3    4    5    6   7   8   9   10

11  12  13  14  15  16  17  18  19  20

222  23  2 25  26  27  28  29  30

31  32  33  34  3 36  37  38  39  40

Av Emma - 5 januari 2010 11:25

ja igår va vi upp på förlossningen igen, och dom tyckte allt såg bra ut även blodtrycket. och undertrycket låg på 88 då och de är mycket mycket högre än vad jag brukar ha i vanliga fall, men dom tyckte de såg bra ut. så kommer jag på bmm här i kramfors och så kollar bm blodtrycket igen å då låg undertrycket på 75 vilket hon tyckte va på tock för högt med tanke på att dfe har legat på 60 nästan hela graviditeten, så vem lyssnar man på??? förvirrad om något.. de gjorde i alla fal ett ultraljud igår med, och hon tyckte inte de såg ut som 4kg bebis så de va ju skönt å veta, känns lite lungnand.. ne nu ska jag gå å läsa lite tänkte jag..



bye bye

Av Emma - 4 januari 2010 00:02

ja de kan man ju säga, att man ska gå å få världens förkylning mitt upp i allt. är ju som sagt bara 10 dagar kvar till bf så den lilla kan ju komma när som helst, och jag har ingen lust å vara sjuk när de sätter igång så.. ska i alla fall hoppa i ett svalt bad å svalka mig lite då jag är alldellse kallsvettig. sen glömde jag ju å ta förlossningsbrevet idag när jag va till mamma å pappa, då mamma skulle skriva ut de åt mig.. ne nu ska jag gå å se om badet börjag bli klart...



bye bye

Av Emma - 2 januari 2010 21:51

ja nu ikväll har vi haft besök av anna och christoffe, trevligt trevligt... sen innan de dök upp så satt jag å skrev ett förlossnings brev, så nu är alt klart inför förlossningen så nu är de bara å vänta på att den lilla vill komma ut. ne nu ska jag gå å värma på lite taco gratäng som blev över sen middagen hos mamma igår...


bye bye

Av Emma - 2 januari 2010 12:21

ja då var de lördag då, har börjat bytt gardiner och plcka bort julen. lite tidigt jag vet, men de känns bättre å göra de nu annars finns de nog risk att de inte blir av alls, då man inte vet hur mycket tid jag kommer ha sen efter den lilla kommit.. igår var de i alla fall middag hos mamma och pappa, med bitten, peter, jonas och josefine. riktigt trevligt och riktigt god mat hade mammsen gjort.

ja tänk att min älskade söta lilla mamma ska bli mormor:D och att älskade pappa ska bli morfar, de bästa vill jag lova att de kommer bli. även fast pappa har sina knäppa ide'er som att om de blir en pojke ska den heta clint bara för att pojken i hälge heter så, hel knäpp är vad han är men de gör inget för dom är bäst i alla fall:P..

ne nu ska jag fortsätta med att stöka bort lite jul...



bye bye

Ovido - Quiz & Flashcards