Emma Lindgren

Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

Onsdag

Av Emma - 27 maj 2009 15:36

ja då har halva denna dag gått. vi en sväng till h-sand med farmor och farfar efter jobbet. handlade lite mat å så, köpte tacos till idag så jocke lär nog bli glad nar han kommer hem..


dagen började bra men nu känner jag mig lite smått irriterad, är så les på ordet du är ju så ung.... tänk om folk bara kunde knipa igen nån gång de är mitt liv å i slutändan är de jag som vet hur jag vill leva...

Jag vill ta vara på livet och göra de bästa av det. jag och jocke har samma

uppfatning av livet och vi vet vad vi vill räker inte de?? ingen annan kan ju komma å säga att de vet hur vi ska leva. 


 bye bye

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 26 oktober 2012 07:12

Tänkte ta upp ett ämne som jag gått och  irriterat mig på länge.  Jag har ju valt att ha min dotter hemma medans jag är föräldraledig med minstingen, och för detta har jag blivit både kritiserad och ifrågasatt. detta får mig att undra vart detta ...

Av Emma - 10 oktober 2012 00:17

Den här gången tänker jag inte säga att jag ska bli bättre på att uppdatera här för de kommer troligtvis inte hända. I alla fall så börjar det hända lite inne i badrummet Golvmattan är på plats och även halva väggmattan synd bara att mätta är defekt...

...

Av Emma - 26 september 2012 23:38

Å vad stans arg jag blir. Hoppas jag lugnar ner mig tills i morgon annars kommer någon på kommunhuset få veta att han/hon lever. Första jäkla människa jag får tag i kommer få höra vad jag tycker om att de skickar ut löne beskedet på Internet då min e...

Av Emma - 26 september 2012 16:14

Strax före kl elva idag tog sig Celine om halsen och började skrika som om någon kört en kniv i hon. Efter att hon skrikit konstant i 10 mig n ringde jag vårdcentralen där vi fick en tid kvart över två. Samma stund som jag la på kom Jocke hem på lunc...

Av Emma - 26 september 2012 04:14

Har vare dålig på att skriva igen.. men kan inte sova så tänkte skriva några rader. Celine har för för andra gången sen hon slutade med blöja kissat i sängen så här nyss skrubbat och haft mig. Så sen bli det åt ta fram textilvård maskinen klart hon s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se