Emma Lindgren

Alla inlägg under januari 2009

Av Emma - 15 januari 2009 09:13

jaha då var nästan alla jobbpass avklarade denna vecka då bara ett på 18,5 h kvar. kan ju lova att de blev pengar denna vecka i alla fall:D...

börjar inte jobba för än halv 4 så ska följa pappa å jocke till huset för de kommer en gubbe som ska kolla va de kostar att sätta in pellets brännare. sen ska jag bara ta de lungt kan ja lova för jag känner mig lite trött å slut då jag har nått skitt i kroppen som inte vill bryta ut. 

ne man kanske ska steka sig ett ägg å göra en macka innan de är dax..


Bye bye

Av Emma - 13 januari 2009 21:51

jaha de blir en lång vecka detta, men pengar kommer jag å tjäna. i lördags jobbade ja natt ett pass på 18,5h sen idag jobbade jag 7h i morgon jobbar jag 14h sen på torsdag jobbar ja 18,5 h till. mycke på en gång men de e bra de.. Så idag orkade ja inte rida piggis gumman då jag är på väg å bli sjuk på köper, jag känner att de är nått i kroppen som inte är som de ska.. men men man ska ju vara sjuk ibland med..

ajja ne nu är de bäst man hoppar i säng


Bye bye

Av Emma - 12 januari 2009 09:36

Jaha då va man sjuk igen då, å ja som ska jobba både i morgon å på onsdag. Men sånt e livet de är bara å maka sig upp ändå. men ajja de löser sig nog.

Å nu ska vi i väg å hämta tårta till pappa, orkar inte göra någon, så de blir första gången vi köper tårta. sen ska vi möta pappa i nyland där vi tänkte titta på golv till huset ifal de blir köp. åsså ska vi titta lite på panel till köket åsså. sen är de ju kalas då pappa blir ändå äldre:P hihi...

ne bästa man bytter om å far


Bye bye

Av Emma - 11 januari 2009 10:13

Jaha idag är det jobb som står på chemat.. börjar halv fyra idag å jobbar till tio i morgon. sen efter jobbet blir de till att åka å fira pappa som fyller år. så ja hinner nog inte skriva nått mer idag, och de lär inte bli mycket skrivet i morgon heller tror jag.

Tänk att jag måste ha världens roligaste katter, jag köpte en ny kattsäng för sådär en och en halv vecka sen ungefär, och kasper gör inget annat än å liger i den, och om smirnoff går i närheten av den så spöar kasper honom. Men när de handlar om mat ja då är de helt plötsligt kasper som backar för Smirnoff.

ne nu ska ja packa ner de ja ska ha med meig sen när jag ska jobba sen ska jag jaga pressent till pappsen, villket inte altida är så enkelt då allt han behöver och som jag vet attt han vill ha kostar mycket mycket mer än vad jag har råd med, de ja vet han vill ha mäst kostar väll sådar 10 tusenlappar om inte mer så de får bli nått annat.. ne så de är väll bäst man börjar med allt.!

Bye bye

Av Emma - 10 januari 2009 21:56

Ja ja hade så tråkigt så ja bestämde mig för att göra en ny blogg.. tänkte nog ta bort den andra med tiden tror jag..

Jag sitter här och funderar lite, ni förstår jag å Jocke ska ju nog köpa ett hus inom en väldigt snar framtid och jag känner ett sådant lugn i kropen sällan i mitt liv de kännt så bra. Så nu funderar jag på hur vi skulle kunna göra i alla rum, vi kan ju inte ta alla samtidigt men vi tänkte ju tapetsera om kök och vardagsrum till och börja med och bytta golv i hela nedervåningen, sen får vi se om vi målar kökslukorna med. 

Ni förstår jag är så kär i detta hus, det enda som hindrar oss från att köpa de på en gång är att vi vill att sotarn besiktar skortstenen innan efter som vi ska elda pellets som uppvärmning. Men bara de är grönt så köper vi huset. Jag är så glad att mina två prinsar här hemma äntligen ska få bli utekatter. 

Så vi har spenderat hela dagen där för morfar skulle gå igenom hela huset å se så de inte var nå fel någonstans, men han hittade inget negativt alls villket känns väldigt skönt då han är så pass kunig som han är.. 

De är även skönt att de inte ligger mitt inne i stan utan att de är lite på utkanten käns lugnast så både för varan del och för katternas del.  Ne så jag är väldigt hoppful för tillfället och hoppas på de bästa. 

De ska bli så skönt å slippa denna lägenhet om de nu blir så vi flyttar då ja inte trivs så bra i lägenhet.

Ne nu har jag berättat lite om vad som försegår i mitt liv för tillfället och i mitt huvud med, så nu ska ja gå å rosta en kväls macka tänkte jag


Bye bye

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards