Emma Lindgren

Alla inlägg under januari 2009

Av Emma - 22 januari 2009 10:21

Jaha idag är de banken å arbetsförmedlingen som gäller. vi ska in på banken å fixa lite små grejor inför köpet, som bytta konton å så. sen är de den där jävla arbetsförmedlingen som ja bara vill kräkas på, men man måste ju, synd att ja inte jobbar hela denna vecka med så ja hade sluppit. sen efter de vet ja inte vad ja ska hitta på ta en promenad kanske då de är så varmt ute:) får se  vad jag hittar på.. ne nu ska ja gå å bytta om å så


Bye bye

Av Emma - 21 januari 2009 14:01

ja då har halva veckan snart gått då, idag har jag städat sen kl nio och är inte klar än. känns inte alls kul å städa här längre då ja vet att lägenheten snart ska tömmas, men men vi kan ju inte bada i damm bara för att vi troligt viss snart flyttar.. katterna har varigt på djävuls humör idag, Smirnoff har öppnat alla skoplukor minst 10 gånger så nu orkar ja inte gå å stänga dom längre, och kasper springer runt som en raket överallt. men man kan ju inte vara arg på dom små djuren för dom är ju mina bäbisar..


För första gången denna vinter har vi fått våran parkering skottad, äntligen stod de inga felparkerade bilar ivägen när plogbilen kom för att ploga... tack gode gud för de, nu blir pärlan glad när han kommer hem från verkstan. ne man kanske ska ta å städa klart..


Bye bye

Av Emma - 20 januari 2009 14:14

har nyss komme hem från stallet, jag å sessan tog en kort tur då vi båda två blev dyngsur av snön. hon va så duktig jobbade riktigt fin hela vägen. hon börjar få tillbaka musklerna nu:).. sen har ja sutit å ringt runt överalt, till bredbandsbolaget, å till 3 olika mäniskor på krambo. så nu ska jag gå presa lite apelsin älskar färskpressade apelsiner nog de godaste som fins..


Bye bye

Av Emma - 19 januari 2009 21:52

ja idag har de varigt fult upp hela dagen med. började med att kliva upp halv tio sen for vi till huset å lastade av lite skåpluckur. sen till mormor ocg åt semlor. sen så åkte jag hem å gjorde matlåder åt jocke en vecka framåt då han ska vicka för vaktmästaren ett tag framöver. sen nu ikväll så va ja på första vattengympan å de va så kul, å ja fick inte äns lite ont i knäna så de kommer bli perfekt:) skönt nu får man träning tre gånger i veckan när vi börjar simma...ne nu ska vi se på film.


Bye bye

hmm

Av Emma - 18 januari 2009 17:44

ja då har vi lämnat  golfen hos bengt så nu har vi pappas passat som ja inte alls tycker om att köra men de får gå, de är ju snällt att vi får låna den i alla fall.. så nu får vi äntligen motorvärmare, skönt. ne nu ska ja gå å diska.


Bye bye

Av Emma - 18 januari 2009 09:08

jaha igår var vi i nyland å tittade på kakel så nu har vi massa kataloger här hemma å allt är så snyggt.. men vi lär nog komma fram till nått i slutändan. idag ska vi lämna in bilen på lite uppfrächning hos bengt han ska bytta ett lås och sätt in motorvärmare sen om han hinner ska han bättra på laken på några ställen...  så nu på morgonen ska vi till undrom å hämta pappas bil så vi har nått att att ta oss fram med. ne nu ska ja gå å äta frukost.


Bye bye

Av Emma - 16 januari 2009 11:59

jaha då var de helg igen då, denna vecka har gått snabbt, men de är väll för att jag jobbat så mycket denna vecka. skabli skönt med helg. i morgon ska vi fara till nyland å kolla på tapeter och kakel till köket och, å nu är de inte länge kvar tills vi får börja göra om. För nu är de så gott som klart att vi ska köpa huset. å jag är så glad å känner mig så lugn. de kommer bli så bra med tiden då vi fått råd å göra om allt, men vi börjar med neder våningen, där de händer mycket på en gång.. ne nu ska jag gå å ta en macka tror jag


Bye bye

Av Emma - 16 januari 2009 10:19

ja de kan man säga, ja höll på frysa ihjäl när jag gick hem från jobbet. de va ju inte så kallt igår når jag gick ditt så inte hade jag nå överdrivet varma kläder på mig då... ajja nu är ja inna i värmen i alla fall men ska snart ut igen. måste fara till huset och ställa upp värmen så inte ledningarna fryser sönder. ajja får se om ja skriver mer sen...


bye bye

Ovido - Quiz & Flashcards